Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι η πλατεία Εξαρχείων θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά μια αγορά χωρίς μεσάζοντες.
Παραγωγοί από τον Φενεό της ορεινής Κορινθίας φέρνουν τα περίφημα όσπριά τους, φετινής παραγωγής, σε πολύ καλές τιμές καθώς επίσης λάδι, ελιές, κρασί και μέλι.

Τα όσπρια κοστίζουν 2.50 - 3.00 ευρώ το κιλό και θα διατεθούν σε συσκευασίες των 5 ευρώ.
Το λάδι 1.5 λίτρο 3 ευρώ.
Οι ελιές 1/2 κιλό 1.50 ευρώ.
Το κρασί 1.5 λίτρο 2 ευρώ.
Μέλι ανθέων το λίτρο 7 ευρώ.

 Θα ακολουθήσει συζήτηση.


 
Το προωθούμε σε όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.

 
 ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
--
άμεση δημοκρατία τώρα και παντού
 Επιλογή : Δημήτρης

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Έντομα σε μπάρες δημητριακών – Ανακαλεί το προϊόν ο ΕΦΕΤ


Ολόκληρη την παρτίδα ανακαλεί ο ΕΦΕΤ από την αγορά καθώς στις μπάρες δημητριακών με σοκολάτα βρέθηκαν έντομαΠρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «7 DAYS CEREAL BARS με σοκολάτα», οκτώ τεμαχίων (6+2 δώρο) σε συσκευασία των 200 γραμμαρίων (8x25 g), που διατίθεται στην ελληνική αγορά από την CHIPITA Α.Ε., με τις κάτωθι ενδείξεις:
- στην εξωτερική συσκευασία : «ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.10.12 21:48 ΥΥ»
- στην εσωτερική συσκευασία : «ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.10.12 C120520030 B»
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση απόσυρση/ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος και καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι το έχουν στην κατοχή τους, να μην το καταναλώσουν.
Επιλογή: Θωμάς Σκου.
Πηγή ; http://gr.news.yahoo.com

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ρύζι Φυσικής Καλλιέργειας!

Η νέα ερευνητική δράση της Κοινότητας «ΗΛΕΣΙΟΝ»
Μπορεί ο Άνθρωπος να Ζήσει με τους κανόνες της Φύσης και όχι με αυτούς των κερδοσκόπων!
Κι έγινε ένα δάσος με ρύζι, καλάμια, κύπερη, βασιλικό, καλαμομουχρίτσα και εκατοντάδες άλλα φυτά!
Μέσα στο νερό ζούν χιλιάδες  βατράχια και νύμφες λιβελλούλας.
Στον αέρα πετούν πολύχρωμες πεταλούδες, πασχαλίτσες, κόκκινες, κίτρινες και μπλέ λιβελλούλες (αεροπλανάκια ή ελικοπτεράκια), που κατασπαράσσουν τα κουνούπια.
Ένας υγροβιότοπος ζωντανός!
... Διαβάστε περισσότερα


Το Ευρωπαϊκό σύστημα, που μας έχει επιβληθεί, απαγόρευσε την ελεύθερη διακίνηση των παραδοσιακών ντόπιων ποικιλιών, με κύριο επιχείρημα ότι στόχος είναι η υψηλή παραγωγικότητα!
Στα παλιά τους τα παπούτσια η Βιοποικιλότητα και η σωστή Διατροφή των Καταναλωτών
Εμείς όμως συνεχίζουμε να
Παράγουμε, Διακινούμε, Χαρίζουμε είτε Ανταλλάσσουμε Παραδοσιακούς Σπόρους, για την Σωστή μας Διατροφή και την Διατήρηση της Βιοποικιλότητας
Στην ιστοσελίδα του... Διαβάστε περισσότερα


ΕΔΕΣΣΑ, 3-7 Σεπτεμβρίου 2012
Ενδυναμώνοντας τις κοινότητες των γεωργών στο επίπεδο της αυτοσυ-ντήρησης και της συνδιαχείρισης των ωφελειών της αγροβιοποικιλότητας
Εκπαίδευση για επιτυχή διατήρηση των ντόπιων ποικιλιών
Διοργάνωση: ΑΙΓΙΛΟΠΑΣ (Δίκτυο για τη Βιοποικιλότητα και την Οικολογία στη Γεωργία) σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσικής Καλλιέργειας (ΚΕ.ΦΥ.ΚΑ) και το Δήμο Έδεσσας
Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια, τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα, στα ζητήματα που αφορούν στις παραδοσιακές ποικιλίες και τους σπόρους, είναι συνεχείς και σημαντικές και σχετίζονται άμεσα με την... Διαβάστε περισσότερα


Εντυπωσιακά οικοσυστήματα υψηλής βιοποικιλότητας, που ανταγωνίζονται και ξεπερνούν σε ομορφιά τους τροπικούς κοραλλιογενείς υφάλους!
Μοναδική φυσική κληρονομιά & πηγή ζωής για τα ιχθυαποθέματα οι κοραλλιογενείς ύφαλοι ροδοφυκών στην Ελλάδα!
Τα οικοσυστήματα εντόπισε και χαρτογράφησε πολυεθνική ομάδα επιστημόνων στο ανατολικό Αιγαίο.
Το "ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ" και επιστήμονες του RAC/SPA των Ηνωμένων Εθνών ανακαλύπτουν και ερευνούν το κρυμμένο μυστικό του Αιγαίου. Με επίκεντρο το νησιωτικό σύμπλεγμα των... Διαβάστε περισσότερα


Στις 220.000 ανέρχονται οι νεκροί ετησίως σε όλο τον κόσμο από φυτοφάρμακα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), συνεπικουρούμενοι από τις οργανώσεις Fundaci?n Vivo Sano και Organizaci?n para la Defensa de la Salud, με ευκαρία την Εβδομάδα χωρίς Φυτοφάρμακα, η οποία γιορτάσθηκε σε πολλές χώρες του κόσμου, από 20-30 Μαρτίου.
Καταγράφονται συχνές δηλητηριάσεις από την... Διαβάστε περισσότερα


Σύγκριση κεκραμμένου οίνου (κρασιού) με κρίθινο οίνο (μπύρα)
Στην Αρχαία Ελλάδα θεωρούσαν τη μπύρα ποτό κατώτερης ποιότητας από το κρασί!
Στη νεότερη παράδοση έπιναν μόνο κρασί και μάλιστα στους μήνες, που δεν έχουν «ρ», πρόσθεταν περισσότερο νερό!
Οι πρώτες ύλες
Κάθε φυσικό προϊόν περιέχει ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που είναι τα αμυντικά και διατροφικά του στοιχεία. Έτσι και το κριθάρι, απ' όπου προέρχεται η μπύρα (εξού και κρίθινος οίνος), είναι μια καλή πηγή πολλών βιταμινών, όπως οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τη νιασίνη (Β3), τη ριβοφλαβίνη (Β2), την πυριδοξίνη (Β6), την κοβαλαμίνη (Β12) και το φυλικό οξύ. Οι ίνες του κριθαριού επιβραδύνουν την πέψη και την απορρόφηση του φαγητού, γιατί είναι φίλες στα λίπη.
Το ίδιο και το σταφύλι είναι πλούσιο σε συστατικά μεγάλης θρεπτικής αξίας και... Διαβάστε περισσότερα


Στο μήνα που δεν έχει «ρ», το κρασί θέλει νερό!
Ελάτε να σμίξουμε
...τον Άκρατο Οίνο με το Ειδύλλι
Όπως σμίγουν οι συγγενείς και οι φίλοι γύρω από το τραπέζι της γιορτής
Για όλους εμάς που αγαπάμε να βρισκόμαστε στην «αγκαλιά» της Φύσης, είναι ένα πέρασμα από την γρήγορη πλαστική τροφή στην αγνή...που μυρίζει Ελλάδα!
Πώς θα μπορούσε λοιπόν να στρωθεί ένα τραπέζι γλεντιού χωρίς την μεγάλη απόδειξη ότι το βήμα προς τη Φύση και τα δώρα της... είναι δική μας απόφαση;
Αν το πιστέψουμε θα το καταφέρουμε.
Το ΗΛΕΣΙΟΝ το πίστεψε και έτσι - λίγα χρόνια πριν- αναγεννήθηκε ο Αρχαιοελληνικός Οίνος χωρίς πρόσθετα θειώδη, χημικά, φάρμακα είτε χρώματα... Διαβάστε περισσότερα
 
Ηλέσιον - Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Περιβάλλοντος
Διάσωση, διατήρηση και διάδοση της βιοποικιλότητας και της διατροφικής μας κληρονομιάς.
Πως μπορείτε να υιοθετήσετε μία δραστηριότητα της Κοινότητας του «ΗΛΕΣΙΟΝ»: Πατώντας εδώ

Ηλ.Ταχ: helession@gmail.com , Ιστοσελίδα: www.helession.gr
Μακ Μίλλαν 10, 11144 Αθήνα, Τηλ/Φαξ: 210-5222323, 6945358916
Με την εγγραφή σας στο ΗΛΕΣΙΟΝ ενισχύσετε τους σκοπούς του


Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο άνθρωπος που θεραπεύτηκε μόνος του από τον καρκίνο!


Ο άνθρωπος που θεραπεύτηκε μόνος του από τον καρκίνο!


Τον περασμένο Απρίλιο, η διάγνωση των γιατρών δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον Άλαν Τέηλορ: καρκίνος σε προχωρημένο στάδιο. Θεραπεία: ανίατος.
Το παχύ έντερο του Τέηλορ είχε πληγεί από τη νόσο…
Όμως, ο Τέηλορ αρνήθηκε απλά να περιμένει το μοιραίο. Μπήκε στο διαδίκτυο και άρχισε να ψάχνει κάθε δυνατή πληροφορία για την ασθένειά του. Αυτό που έπραξε άμεσα ήταν να αλλάξει το διαιτολόγιό του αρχίζοντας μια δραστική δίαιτα που δεν περιλάμβανε καθόλου κρέας αλλά αντίθετα ξεκίνησε να καταναλώνει δέκα μερίδες φυτικές τροφές και μερικά δισκία σελήνιο την μέρα.
Στις 6 Αυγούστου πήγε για check-up. H διάγνωση δεν ήταν απλά ευχάριστη, ήταν αυτό που ακόμα και η επιστήμη θα αποκαλούσε θαύμα: Ο καρκίνος δεν υπήρχε πια! Οι γιατροί μελετούν το φαινόμενο για να εξαγάγουν επιστημονικά συμπεράσματα πριν αναγνωρίσουν την θαυματουργή «δίαιτα Τέηλορ».

Πηγή: on-news.gr

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πρώτοι σπόροι φύτρωσαν στην Ελληνική γη και άνθισαν λουλούδια.



Οι πρώτοι σπόροι φύτρωσαν στην Ελληνική γη και άνθισαν λουλούδια
ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε.
ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ
 
Οι πρώτοι σπόροι φύτρωσαν στην Ελληνική γη και άνθισαν λουλούδια.
Λάρισα 14/9/2012
 
Η ΌΛΥΜΠΟΣ ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καιρών ανέλαβε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, από την πρώτη στιγμή, για λύση στην παραγωγή ελληνικών καθαρών ζωοτροφών, για περιορισμό των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων, καταθέτοντας πρόταση για την αναγέννηση της ελληνικής υπαίθρου, την τόνωση της απασχόλησης και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Συγκεκριμένα από τον περασμένο Ιούνιο και σε συνεργασία με το εργαστήριο Γενετικής και Βελτίωσης Φυτών του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με το Ινστιτούτο Κτηνοτροφικών Φυτών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΘΙΑΓΕ) ξεκινήσαμε ερευνητικό έργο με στόχο την μελέτη της καλλιέργειας μη γενετικά τροποποιημένων πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών φυτών σε διατοπικά πιλοτικά πειράματα αγρού διάρκειας 28 μηνών.
Η αρχή έγινε σε πιλοτικούς αγρούς συνεργατών στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, σε αγροκτήματα συνολικής έκτασης 65 στρεμμάτων, με επίσπορη καλλιέργεια μη γενετικά τροποποιημένης πρωτεϊνούχας σόγιας.
Επίσης εγκαταστάθηκε πειραματικός αγρός αξιολόγησης έκτασης 10 στρεμμάτων στο αγρόκτημα του Ινστιτούτου Κτηνοτροφικών Φυτών για δοκιμές ποικιλιών σόγιας και ακολούθως ρεβιθιών, κουκιών και λούπινων.
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά!
Στην νέα χειμερινή καλλιεργητική περίοδο που ξεκινάει θα γίνει προσπάθεια αξιοποίησης όξινων και ξερικών εδαφών σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της χώρας με την καλλιέργεια λούπινων και κτηνοτροφικών ρεβιθιών.
Στη συνέχεια θα εγκατασταθούν σημαντικά μεγαλύτερης έκτασης πιλοτικοί αγροί σόγιας ως κύρια ανοιξιάτικη καλλιέργεια στοχεύοντας στην επέκταση των καλλιεργούμενων εκτάσεων.
Ως ΌΛΥΜΠΟΣ είμαστε περήφανοι που δημιουργούμε ένα νέο όραμα στην ομάδα συνεργατών που εργάζεται συστηματικά σε αυτό το έργο και στους παραγωγούς κτηνοτρόφους και αγρότες.
Φιλοδοξούμε να εμπνεύσουμε και να πρωτοστατήσουμε στη δημιουργία ενός νέου ελληνικού δικτύου συμβολαιακής γεωργίας για καθαρές ελληνικές ζωοτροφές, και αγνά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής των καταναλωτών και με υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους.
Περήφανοι ως Έλληνες
 
 
16ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας – Θεσ/νίκης * 410 02 ΛΑΡΙΣΑ * ΤΗΛ.: (2410) 541.160-3 – FAX 2410 541.164 www.olympos.gr – e-mail: info@olympos.gr

Μια χρήσιμη πληροφορία για όλους


Θα έχετε δει τις διαφημίσεις για τις τηλεφωνικές γραμμές που αντικαθιστούν το 184.Αν θέλετε να αποφύγετε τις χρεώσεις, μπορείτε να κλείσετε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού μέσα από το Doctoranytime.gr με όλους του γιατρούς ΕΟΠΥΥ αλλά και των άλλων ασφαλιστικών ταμείων.


Doctor Anytime: Online κλείσιμο ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής σας

Επιλογή Κούλα Β.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλιακός φούρνος...αφαλάτωσης




Είναι ένας ηλιακός αποστακτήρας που φιλοδοξεί να διευκολύνει τη ζωή κατοίκων παράκτιων περιοχών όπου το θαλασσινό νερό αφθονεί αλλά το πόσιμο είναι δυσεύρετο.

Το Eliodomestico λειτουργεί ως ανεστραμμένος διηθητήρας καφέ (κοινώς καφετιέρα) που επιτυγχάνει την αφαλάτωση του θαλασσινού νερού.

—Πώς λειτουργεί

Το νερό της θάλασσας τοποθετείται σε ένα δοχείο στην κορυφή του συστήματος.

Ο ήλιος θερμαίνει το θαλασσινό νερό και παράγει ατμό. Η πίεση που δημιουργείται οδηγεί τον ατμό στη μέση του συστήματος. Εκεί, το συμπυκνωμένος ατμός υγροποιείται και συλλέγεται στη βάση. Ο ηλιακός φούρνος μπορεί να παράξει πέντε λίτρα πόσιμου νερού ημερησίως.

Το κόστος κατασκευής του ηλιακού φούρνου ανέρχεται στα 50 δολάρια. Ο σχεδιαστής της τεχνολογίας, Γκαμπριέλε Ντιαμάντι, χρησιμοποίησε ψημένο πηλό (τερακότα) ωστόσο υποστηρίζει πως ο φούρνος μπορεί να φτιαχτεί από πληθώρα υλικών που υπάρχουν σε αφθονία στον τόπο κατασκευής.

Η δεξαμενή συλλογής του νερού είναι σχεδιασμένη με τρόπο ώστε να μεταφέρεται στο κεφάλι, όπως συμβαίνει στην υποσαχάρια Αφρική και άλλα μέρη του κόσμου.

Η τεχνολογία της διήθησης του νερού με τη βοήθεια του ήλιου δεν είναι άγνωστη στον αναπτυσσόμενο κόσμο, αν και συναντάται σε μεγαλύτερες κλίμακες, όπως νοσοκομεία και μονάδες αφαλάτωσης.

Στόχος του Ντιαμάντι ήταν η ανάπτυξη ενός τεχνολογικού σχεδίου εύκολου στην υλοποίηση το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μεμονωμένων οικογενειών.

—Solvatten

Αξίζει να σημειωθεί πως μια συσκευή καθαρισμού του νερού με τη βοήθεια του ήλιου είχε αναπτύξει η Σουηδή επιστήμονας Πέτρα Γουάντστρομ.

Η συσκευή που ακούει στο όνομα Solvatten (σσ Ηλιακό νερό) βασίζεται σε μια απλούστατη τεχνολογία: δέκα λίτρα νερού στις δύο δεξαμενές του, μερικές ώρες έκθεσης στον ήλιο και οι υπεριώδεις ακτίνες εξοντώνουν τους ανεπιθύμητους οργανισμούς καθιστώντας το νερό πόσιμο (διαβάστε περισσότερα στο econews).

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ


ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ
 
 
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΗΣ ELITE ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ
"ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΣΛΑΒΟΣ".
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
 

Από σήμερα ΤΕΛΟΣ οι φρυγανιές Elite.
 
Όχι μόνο επειδή στερήσανε από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας με το να μεταφέρουν το εργοστάσιο παραγωγής τους εκεί, αλλά και επειδή -ακριβώς- πήγαν εκεί !!!

Στους σκοπιανούς λοιπόν να τις πουλήσετε τις φρυγανιές σας κύριοι της Εlite!

Εις το εξής, κάθε επιχειρησιακή δραστηριότητα που αποβαίνει σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά και που έρχεται σε αντίθεση με τα εξωτερικά μας συμφέροντα θα στιγματίζεται, οφείλουμε να την σαμποτάρουμε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.
 
  
 Επιλογή: Ηλίας Κ.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Να αποσυρθεί αμέσως το σίριαλ με τον Τούρκο σφαγέα



«Να αποσυρθεί αμέσως από τον ΑΝΤΕΝΝΑ το σίριαλ με τον Τούρκο σφαγέα Σουλεϊμάν»!

«Το θράσος του Κυριακού ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που, ξεκινώντας από το κανάλι του, επεκτάθηκαν στο Μega και στον Alpha του Κοντομηνά, τώρα αποτολμάει ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους απηνέστερους διώκτες του Eλληνισμού, κατέλαβε την Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Το 2011 ξεκίνησε ο ΣΚΑΪ με τη συκοφαντία του Ελληνισμού και της Επανάστασης του 1821. Τώρα, αφού οι Έλληνες εθίστηκαν στα τουρκικά σήριαλ, ο Κυριακού πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει τον βασικό οργανωτή του οθωμανικού κράτους, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ-αλήτ της χώρας.
Όλοι οι τζάμπα μάγκες, πολιτικοί, και άλλοι ψευδοδιανοούμενοι που συνήθως διαμαρτύρονται, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το νέο έγκλημα που διαπράττεται όχι μόνο ενάντια στη ιστορία, αλλά στο παρόν και το μέλλον μας.
Βέβαια δεν περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για το ζήτημα, αλλά ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες; Και τι κάνει η κυβέρνηση που ξέρει μόνο τα δώρα των συνταξιούχων να πετσοκόβει; Πότε άραγε θα πληρώσει τα χρέη του ο Κυριακού;
Εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων να οργανώσουν μια εκστρατεία ενάντια στην προβολή αυτού του ανοσιουργήματος, και να υποχρεώσουν όλες τις πολιτικές και «πνευματικές» δυνάμεις της χώρας να πάρουν θέση, καθώς και να μποϋκοτάρουν τόσο τη συγκεκριμένη εκπομπή, όσο και τα τουρκοκάναλα συνολικά… Αυτό άλλωστε φοβάται και ο Κυριακού και επέσπευσε κατά ένα μήνα την προβολή του σήριαλ, για να μας πιάσει στον ύπνο. Εξάλλου, όπως διαφημίζει στα τρέιλερ του σήριαλ, ο Σουλεϊμάν παντρεύτηκε μια Ελληνίδα σκλάβα του. Αυτό ακριβώς είναι το όνειρό τους: να είναι τα γιουσουφάκια των Τούρκων και του Ερντογάν. Μήπως όμως έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο»;
Απόσπασμα από άρθρο του Γιώργου Καραμπελιά από τη Ρήξη (φύλλο 87) που κυκλοφόρησε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 – πηγή: olympia.gr
Πηγή: http://on-news.gr